Helgen

on

Så var det södagkväll igen. Ett veckoslut åter förbi. Min söndagkväll har bestått av en ordentlig tortillamiddag for one. Känns dumt att stå och steka, hacka och duka hur länge som helst, för att sedan vrida i sig sin tortilla på 5 minuter. Hela köket är upp och ner, massor av disk blev det. Men tortillas är så himla gott, så det är det nog värt ibland.

Eftersom jag inte äter kött, så brukar jag fylla min tortilla med Hälsans Köks Vegefärs. Stekte med en lök och paprika idag, och så kryddar jag färsen med vanlig Taco-kryddpåse som man brukar krydda maletköttet oxå med. Nam!

Idag har jag äntligen fått träffa min nya lilla söta systerson. Voi jessus så söt han var! Och han var nog bara så liten och go. Och så fin! Man blir ju nästan lite babysjuk själv då man får träffa sådana små pluttisar :)

Igår besökte jag optikern för syngranskning. Var ute efter nya läsglasögon. Men hör och häpna, blidde inga läsglasögon för mej, utan helt vanliga minusglas! Optikern frågade om jag inte tycker att jag ser dåligt, men nej, det tyckte jag inte… Men nu då jag funderat och tittat lite extra här igår och idag så märker jag ju nog att min syn verkligen inte är bra… Två par snygga glasögon blir det . Ena paret ser ut så här:

Andra paret hittade jag inte bild av på nätet, så dom får jag visa senare. Är lite ivrig och har alltid tyckt att glasögon är snygga, men säkert tröttnar jag oxå på glasögonen i nåt skede… Men i torsdag eller fredag skall jag få åka in efter ina nya brills :)

Jaha, Elmo har flyttat på soffdynorna och tagit det bekvämt. Ser ut som om vi får strida om bästa soffplatsen ikväll igen…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s