Business look

on

Imorgon skall jag och min chef representera vårt företag och våra tjänster i Helsingfors. Men vad sätter man på sej för ett sånt tillfälle? Måste ju ha lite business look, kan inte se ut som en wannabe 17-åring heller, som jag brukar… Kläder kanske jag hittar i skåpet, men skor och en ny jacka skulle jag absolut behöva. Mina jackor säger nu nämligen:

  • Hej jag är 10 år gammal, tvättad och blek
  • Hej min bärare försöker se ut som 17
  • Hej, ska vå gå på länk?

Suck. Helst skulle den få säga: Hej min bärare är 31 år, vill ni köpa våra tjänster? Det får gärna mina skor också säga. Skulle föra mina lite ”finare” höstskor till skomakaren igår, men kunde inte, de ser såå hemska ut! Klacklapparna har lossat på båda skorna och ena har hål i tån. Suck. Så skulle behöva nya såna också.

Ja, hur skall man se ut egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s