måndagsmat

on

Varför fattar jag aldrig att gå till matbutiken i tid? Skåpen var igen sgs toma då jag skulle börja göra mat, så det blev en slags man-tager-vad-man-haver-middga igen… Tre morötter, en liten batat, paprika, och lök i ugnen och vips, så var maten klar. Ättiksgurka och surskorpor till. Måste absolut släpa mej till butiken imorgon…

Sen en bild på min rockabillylook från lördagen :) Så kul att klä upp sej lite annorlunda ibland. Hittade en svart halterneck-klänning i skåpet som fick duga. Löshåret däremot var ingen hit, det ville lixom inte hållas på plats, utan föll mer eller mindre av…

En kommentar Lägg till

  1. insulinbella skriver:

    Vilken rocka billy brutta :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s