Förbenade tjutöra!

on

Idag har varit den värsta dagen hittills i mitt tinnitusliv.

Eller, inte vet jag om det är tinnitus jag har, har inte fått nån diagnos eller så, men det tjuter i örat regelbundet. Inte alla dagar och inte alltid varje vecka heller, ibland oftare, ibland mera sällan. Men idag har det tjutit i ett. Och ett mycket hårdare ljud än tidigare, inte riktigt lika hög ton som förr, men ändå rätt så hög. Idag tjuter det så hårt så det nästan låter som om det skulle komma från bägge öron, men det är nog bara det högra som tjuter på. Första gången idag som jag hade svårt att koncentrera mej på mitt jobb pga. tjutet :(

Så nu kommer mina frågor:

– Finns det nåt bot mot detta evinnerliga tjut. Tror tyvärr jag vet svaret, men tänkte nu fråga verjefall…
– Är tinnitus ärftligt? Båda mina föräldrar har ockå tjut i öronen nämligen…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s