Lillebrors sockor

on

Nu känner jag mej lite skyldig till en grej… Det är nämligen så att vi alla såå väntar att systerns bäbis skall bestämma sej för att vilja födas. Ja, syrran själv väntar nog mest av alla tror jag… Allas tippningar var i månadsskiftet typ, och nu är det passerat redan för länge sen. Nå, igår kom jag ju på att jag inte stickat lillebrors sockor klart! Kanske han har kännt på sej att vi inte alla varit helt redo här ute, och att han kommer att ha kallt om sina små fossingar. Så hastigt och lustigt stickade jag klart dom idag, så nu kan han komma när som helst :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Färgen på bilderna är helt fel, sockorna är nämligen mintgröna… Inte lätt att fota då det är mörkt :)

Mönstret till dessa babysockor hittade jag på Novitas-sidor. Använde Novitas Wool-garn, vilket jag verkligen inte gillar att använda. Det bara delar sej hela tiden! Eller så är det stickaren som inte är så proffsig…

2 kommentarer Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Gud så fina & söta! Önskar också att jag kunde sticka och hade ro till det! :)

  2. Tanja skriver:

    Ja, man tycker ju att han skulle förstå att komma ut nu. Trodde det var dags inatt men tydligen hade det avtagit för jag vaknade upp hemma i egen säng iaf… Söta sockor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s