Högt som fan

on

Jag skall helst inte äta godis. Jag kan äta en liten choklad- eller lakritsstång, men äter jag mera än det hinner inte insulinet med och jag hamnar bombsäkert högt och lågt om några timmar. Nå, idag har jag ätit en hel godispåse. Tagit insulin i många etapper, men ändå ligger blodsockret på 20,0. Så sånt. Självförvållat helt enkelt. Kan bara skylla på mej själv.

Det har varit en jobbit tid efter min kära farmors bortgång och tänkte väl att det skulle börja kännas bättre efter begravningen, vilket det gjorde. Men så kommer följande bomb. Mera dåliga nyheter igår :( Suck och stön. Och jag är en tröstätare som ni kanske redan lärt er. Därav godispåsen idag.

Nå, snart skall jag gå hem, få i mej lite mat och så skall jag försöka komma iväg på en promenad. Ganska skönt höstväder idag. Men känner jag mej rätt hamnar jag på soffan…

En kommentar Lägg till

  1. cattasblogg skriver:

    ja är preaic lika dan. blir skyhögt sedan lågt o efter föera timmar igen blir de högt igen… snacla om berodalbana. heheeb

    beklagar din farmors bortgång…
    kramarmcatta

    http://www.cattasblogg.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s