Sensornytt

Kan ni gissa vad jag gjort:

Japp, satt igång en sensor igen. Har varit så mycket sensorsnack senaste dagarna här och där, så bestämde mej för att sätta fast en i armen jag också. Och märkte att min oöppnade förpackning går ut i november!! Så nu kommer jag att ha sensor i ca fem veckor då, för att få dem använda :) HOPPAS SÅÅ att de skulle fungera bra nu!

Så nu smyckas min arm av denna lilla apparat :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s