Mat, mat bara mat

Jag tänker på mat hela tiden. Genast jag ätit nånting så funderar jag vad jag skall äta till näst… Idag skall det bli feta-pesto-pasta då jag kommer hem och så skall jag dippa grönsaker ikväll. Så nu visste ni det.

Jag gillar att äta och jag älskar mat. Nog känner väl ni aldra likadant? Jag vill ju inte vara ensam matvrak :)

Abbe skrev ett pannkaksrecept på sin blogg som jag skulle vilja testa, men vad är Fiberhusk? Har vi sånt i Finland? Kollade i närbutiken, men de hade inget som hette fibernånting eller fuitunånting. Vad kunde man använda i stället? Kanske jag borde kolla i en större matbutik… Skulle vara helt hälsosamt med en promenad ikväll faktiskt.

Den försvunna blodsockermätaren uppenbarade sig igår vid läggdags, där låg den snällt under dynan :)

5 kommentarer Lägg till

 1. Tanja skriver:

  Jo, fiberhusk finns nog här också. En liten gul påse bland mjölen.

  1. ninnukka skriver:

   Ok, ska kolla i smarket :)

 2. Malin skriver:

  Ingen aning om vad fiber-fusk är, men kanske dom har sånt i hälsokostaffären?
  pargasmalmen.wordpress.com/2012/08/02/parvitas-helen-presenterar-sig/

 3. insulinbella skriver:

  Önskar att jag hade ditt matintresse! Avskyr att laga mat dessvärre vilket är riktigt drygt nu när jag har den lille i magen att tänka på..men får lunch på jobbet varje dag (pedagogisk måltid) + att gubben hemma gillar att laga mat så jag klarar mig rätt bra ändå :) Men det du hade gjort med pasta och champinjoner lät väldigt gott och enkelt att göra! Så t.o.m jag kanske orkar göra det nån dag ;)

  1. ninnukka skriver:

   Mitt matintresse går i vågor. Ibland kockar jag alla dagar, sen kan det igen gå en månad som jag bara äter halvfabrikat… Men det jag gör skall gå snabbt att laga, vara relativt hälsosamt och gott! Enkelt med vegemat, man kan kasta vad som helst på stekpnnan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s