En dag utan blodsockermätare…

on

Idag då jag kom till jobbet märkte jag att blodsockermätaren blivit hemma! Iiik! Jag som aldrig (ja, högst då jag för rosken) går nånstans utan blodsockermätaren. Det har varit spännande dag, men helt hälsosamt tror jag. Känns emellanåt som att jag är helt beroende av den lilla kompisen, och vad kan nu hända på jobbet? För säkerhetsskull tog jag insulin lite i underkant vid lunch, så kanske jag ligger lite högt, får se då jag kommer hem. Och så åt jag ett kex just till eftermiddagstet.

2 kommentarer Lägg till

  1. Men det är ju ganska bra, att kunna vara utan bs-mätaren en dag :)

    1. ninnukka skriver:

      Ja, ibland har man inte nåt val :) Nå, det gick bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s