Teater, räkor, äppel och pizza.

on

Igår kväll var jag och mamma till ÅST och se på Daniela i ”Ett riktigt fynd”. Och oj så man fick skratta! Tänk att jag har en vän som är så rolig och jätteduktig skådis som man helt öppet får skratta åt. Ett riktigt fynd kommer väl att turnéra nu runt i Svenskfinland, så tycker absolut att du skall kolla in den om du har chans. Du får dej ett gott skratt. Åh Doris!

Senare på kvällen uppträdde Pargaskändisen Tauski i den lokala nattklubben, så dit måste man ju bara :) Själva ”konserten” var en flopp utan dess like. Artisten var full och började klä av sej på scen. Osmakligt. Men helt kul kväll ändå. Så sånt. Men dagen efter är det gott med nåt saltigt. Jag lyxade till det ordentligt med ett par rågbröd med chili-jokirapu-röra på. Mums!! Köpte röran från S-market, det skall jag absolut göra på nytt!

Mina snälla föräldrar förser mej verkligen med mat. Varje gång jag kommer därifrån har jag väskan full med mat. Igår fick jag hem en portion pasta med sås, en burk ättiksgurka och en stor burk torkade äppelskivor. Idag en bunt äpplen och en burk torkad svamp. Så lyxigt!

Elmo var jätteintresserad av äpplena, tyckte de luktade jättegott. Satt och snusade en god stund. Tror han försökte smaka  lite oxå :)

Ikväll blir det pizza och Big Brother Talk Show hos kompisen Linda. Så mycket roligare att se på tv tillsammans med nån annan än sej själv emellanåt :) Och nu har jag tränat så mycket på att äta pizza, så jag vet hur jag skall göra med pumpen för att inte blodsockret skall stiga i skyarna! En pizza innehåller ca 100 kolhydrater, men tar endast 8 enheter Humalog som dubbelbolus. ¤ enheter genast och 4 enheter förlängt på 4-5 timmar Perfekt!

Det är såå spännande tider vi lever nu. Min systers lilla bäbis kan nu födas när som helt. Jag har tippat på att lillebror kommer imorgon, så vi skall hålla tummarna :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s