Glagla

on

Nå nu har jag testat mina nya Glagla-tossor på dagens Zumba-timme. Jättebekväma! Så till alla er som inte ännu har ett par bekväma danstossor, så kan jag varmt rekommendera Glagla! Mjuka, sköna och superlätta!! Och dessutom ganska förmånliga :) Passar mej! Jag beställde mina från glaglastore, och hos dem var frakten fri just nu! Finns i många färger, även lite mera diskreta om man inte vill ha såna här tivoliskor!

Bilden lånad från glaglastore.fi

Lyckades perfekt med blodsockret under dagens träningspass. Innan var blodsockret visserligen jättehögt, 16,9. Tog en enhet Humalog, vilket jag senare ångrade, så jag åt en banan på vägen till Zumban… Efter timmen var bs 10,6, helt ok! Basalen hade jag igen på 50 % en timme innan och under danspasset.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s