Tung dag…

on

Idag har min lilla farmor lämnat denna värld. Det är så jätteledsamt och tungt. Farmor har senaste åren varit sjuk och det har varit så tungt för oss alla att se hennes lidande. Men trots att vi vet att hon har det mycket bättre där hon är nu, så är det bara så grymt ledsamt.

Vila i frid fammo <3

Efter att jag fick de tunga nyheterna var det ändå dags för lite kalas. Min systers äldsta fyller 11 år idag, och trots sorg måste nog det firas :) Lillen (som ju inte längre då är så jätteliten…) blev glad för alla fina gåvor han fick, bl.a. kamera och legon.. Fatta hur svårt det är att köpa nåt åt en 11-åring! Det blev en  Star Wars -samlargubbe och -kort. Och lite cash, det vet jag att han oxå uppskattar. Och vet ni, det är inte länge tills lilla lillebror kommer till världen nu! Så spännande!

Nu skall jag pyssla om mej själv lite för det igen blir natidags. Kram på er, sköt om varandra!

4 kommentarer Lägg till

 1. Malin skriver:

  :'(

  Döden är så definitiv, oberoende om det är en gammal eller sjuk som går bort. Konstigt ofta går födsel och död hand i hand. Min fammo dog 1 månad efter att sonen föddes och du får alldeles snart en ny liten släkting. Jobbigt att pendla mellan stora känslor. Kram!

 2. emmistredje skriver:

  Jag beklagar förlusten. Jag vet precis hur tungt det känns fast samtidigt är det något av en lättnad när någon som inte mera kan njuta av livet får gå bort.

 3. bebs81 skriver:

  Kram på dig gumman, väldigt tråkiga och tunga nyheter :( Man får samla de bästa minnena och ta fram dem då det är som tyngst. Tänker på dig och din familj <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s