Sista bröllopet…

on

… för denna säsong är förbi. Årets fjärde bröllop firas i lördags. Bröllopet var riktigt lyckat, gick helt enligt planerna. Jag och min småkusin var brudfrämmor, och det är ju lite annat än att gå som en ”vanlig gäst”. Jag hjälpte bruden under fotograferingen med klänning och slöja, lite hjälp behövde hon också under bröllopsfesten. Ett litet tal hade vi srivit och så höll vi en lek och rövade bort brudgummen. Och hade skitroligt såklart!

Och ett stort tack till mitt blodsocker! Var rädd att jag skulle ligga högt hela dagen pga. nervositet och för lite sömn, men det var perfekt och jämnt hela dagen. Kanske lite på högre sidan, men för mej får det hellre vara lite för högt än lite för lågt sådana här dagar.

Men nu är jag trött. Och mina fotstackare är ännu tröttare. Stod på högklackat i 18 timmar på lördagen, och det känns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s