Practical joke?

on

Kommer ihåg att då jag kom från sjukhuset i januari 1991, efter att jag fått diagnosen diabetes, tänkte att kanske nån mittiallt skulle säga: ”Skämta bara, inte har du heller diabetes”. Alltså, ett jäkligt dåligt skämt skulle det ju ha varit eftersom jag legat tre veckor på sjukhus, men jag önskade det varjefall. Och så gick jag omkring och önskade ett bra tag. Vem skall erkänna att den bara lurats med mej? Att jag inte hade diabetes heller? Men sen då det gått kanske ett år, så började jag förstå att det nog inte var nåt skämt. Kanske det var sanning varjefall.

Tänk om nån nu skulle hoppa fram och säga: ”Nähä, skoja bara!”

3 kommentarer Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Tänk om det ändå vore så väl…? Det konstiga är att jag inte tror att jag skulle leva så mycket annorlunda, men mest kunna sluta oroa mig för allt och hur diabetesen påverkar min kropp…

    1. ninnukka skriver:

      Och sluta konstant oroa sej för när nästa insulinchock kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s