Nu skall jag lära mej!

on

Äntligen har mitt paket kommit som jag beställde från Adlibris för nästa två veckor sedan…  Så nu är det bara att lära mej att sticka sockor på riktigt och att lära mej spanska!

Spanskakursen börjar imorgon i finska medborgarinstitutet. Hoppas bara min finska är tillräcklligt bra så jag förstår grammatiken…. Nå verbi vet jag ju att är verb och substantiivi är troligen substantiv, men sen då man kommer till svårare grejor så kanske det inte bara är att sätta i efter det svenska ordet. Men kanske det inte blir så mycket svårare ännu på grundkursen heller. Fantastico!

För övrigt vaknade jag med lågt blodsocker i natt och tänkte inte få sömn efter det mera. Så jag var astrött och hade ganska högt blodsocker då klockan ringde. Stön. Så jag snoozade från 7:40 till 8:07 och sen blev det bråttom igen….

En kommentar Lägg till

  1. Malin skriver:

    Läste lite slarvigt och trodde du sku sticka strumpor på spanska…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s