Regnregnregn

on

Hela dagen har jag funderat när regnet som de lovade skall börja. Men det har inte regnat, bara varit jämngrått där ute. Jag skall nämligen till frissan efter jobbet och jag hatar att gå i regn! Så jag hade hoppats på att det kanske inte börjar regna heller, så jag kan ta cykeln. Men sablar, nu öser det ner vatten, och snart skall jag iväg. Suck! Och så stormar det så paraplyet kommer att svängas avigt. Dubbelsuck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s