Ännu diabetiker

on

Varit lite skriverier om diabetes, men kan lyckligt berätta att jag ännu har diabetes för fullt. Det har inte försvunnit nånstans. Känns som om det bara rullar på nu, med helt okej-värden dessutom, så inte så mycket spännande på gång på den fronten. Och bra så :)

I lördag blir det bröllop nummer 4. Jag skall agera brudfrämma, så det är mycket på gång nu, mycket som skall fixas inför bröllopet. Lite nervöst är det också, hoppas brudparet är nöjda med oss främmor :) I helgen blev det lite bröllopsshopping med den blivande bruden. Vi var en sväng till IKEA och Mylly. Och i Mylly var det Myllytys och sjukt massor folk! Jag brukar undvika att beöka de stora köpcentren då det är nåt liknande på gång, tycker det är omöjligt att shoppa med mycket folk…

Men vi fick allt vi skulle ha och tror att bruden är nöjd :) Inte alla dagar men går omkring med en enorm gasballong i butikerna, men nu har jag fått testa det med :)

På lördagkväll begav det sig ut i skörgården till Nagu på Septemberfestival. Och det var ju skoj :) Pargasbändet Trr Trr Trr rockade fett, dom är ju bara bäst! Mycket folk, bra stämning osv. Lyckad kväll!

Nu en ny arbetsvecka framför, mycket program på kvällarna. På onsdagen börjar min spankakurs, och i torsdag blir det Zumba igen :) Trevlig vecka till er alla!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s