Åååh Aura!

on

Körde en sväng in till Åbo efter jobbet idag. Köpte bröllopsgåva (och jag är riktigt nöjd över vad jag hittade till de kära!!) och annat jag var ute efter. På hemvägen gick jag in till Skanssi för att handla lite mat i Cittari. Och vad allt jag kom ut med. Man skall bara inte gå in i en mataffär på en fredagkväll då man är hungrig och bara väääntar att få krypa under filten i soffan. Jag kom nämligen hem med det här:

Nämligen Aura-ost (blåmögelost) och en flaska rödvin. Kan man lyxa till en fredag på bättre sätt. Detta lyxade jag mej med oftare förrut, men helt glömt bort det faktiskt…. Men idag då jag såg auran måste jag bara få den! Och Aura-ost är absolut godast med rödvin, så är det bara. Osten lade jag på såna små miniknäckebröd, mums! (Vägde upp 30 kh, det blev 9 stycken :) lämpligt kvällsmål).

Annars sitter jag och kollar på Doobidoo och stickar sockor, en helt vanlig pesionärskväll i Parsby alltså. Igen. Det är många par sockor som skall stickas innan jul!

Imorgon blir det Ikea med den blivande bruden och på kvällen SingStar, och månne vi inte skall få resten av rödvinsflaskan tömd då :)

 

En kommentar Lägg till

  1. bebs81 skriver:

    Nam! Vi har inget gott hemma tll fredagsmys, så det blir väl några torra knäckebröd istället. Njut av vin o ost i ha en riktigt mysig kväll! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s