Välkommen hem!

on

 

Välkommen hem matte! Vi har tömt allt från hatthyllan åt dej så har du lättare att hitta det du vill ha då allt ligger runt golvet. Snällt av oss va?

hälsningar
Elton & Elmo

Ja, jag förvarar skolådor på hatthyllan, eftersom de inte ryms i skoställningarna.

Så var första Zumbalektionen avklarad och bra gick det ju. Var inte alls så svåra koreofrafier som jag hade tänkt mej, så jag hängde riktigt bra med :)

En timme innan zumban sänkte jag basalen till 70 % och då jag startade hemifrån visade bs-mätaren 11.0, perfekt! Mitt blodsocker har tendens att sjunka en hel del då jag rör på mej. Då jag kom fram märkte jag till min stora förskräckelse att jag inte hede bs-stickorna med mej! SÅ jag kunde inte mäta bs alls. Shit! Så i all panik sänkte jag basalen till 30 %, så jag inte bara skulle sjunka för mycket. Då jag efter en timme kom hem visade mätaren 8,0. Hur bra som helst ju! Och så åt jag två kväckebrödsmörgåsar, få se var jag hamnar :) Skönt att röra på sej :)

En kommentar Lägg till

  1. cattasblogg skriver:

    duktiga du….

    läbgtar till när ja kommer igngn…. måste el vill gå på återbesöket hos specen efter förlossningen först.

    kram catta
    http://www.cattasblogg.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s