Kvällste

Ikväll har det firats mor som fyller år i morgon. Men imorgon har vi inte tid att kalasa, för i morgon börjar ju Zumban :) Klarade av kalaset med blodsockret någorlunda, steg bara till 12,4, vilket är ganska bra med tanke på allt gott som jag åt :) Mums. Dessutom tog jag hem en bit god svamppaj som jag sparar till imorgon, då behöver jag inte fixa nån mat efter jobbet. Behändigt.

Nu blir det kvällste, Big Brother och sen i säng. Kände mej nästa lite utvilad imorse, efter att jag sovit 22.45-7.40. Jag behöver mycket nattsömn, så är det bara.

Idag har jag överlevt ett besök hos tandhygienisten igen. Och tydligen hade jag inte alls nåt mindre tandsten, trots att jag försökt vara aktiv med tandtråden :( Nästa besök igen om fyra månader, tänk då är vi i januari redan…

Kolla in Elmos svans. Sjukt hur han är hårig just nu! Nå han lär inte ska frysa i vinter varjefall ;)

2 kommentarer Lägg till

  1. Insulina skriver:

    Snygg Mumin-mugg! :) Jag samlar! Såg att Stockmanns 150års jubileums-mugg redan var slutsåld i Helsinki. Kikade på Tradera där den kostade runt 1000kr!

    1. ninnukka skriver:

      Jag samlar oxå, har 18 muggar i skåpet :) Men är ingen fanatisk samlare, som springer runt efter säsongsmuggar, utan skaffar mej dom jag tycker är fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s