Trött och ost.

on

Voj jessus så jag varit trött idag. Ändra från att jag vaknade tills jag somnade på soffan tills jag var på möte tills nu. Och kommer att vara trött ända tills imorgon bitti tills jag måste vakna igen och troligen kommer jag fortsätta vara trött sen. Snark. Och så har jag tinnitus i högra örat, vilket inte heller gör mej alls nå gladare.

Första frågan är såklart: Högt blodsocker? Faktiskt inte, verkar vara trött av nån annan orsak.

Trodde jag aldrig skulle komma upp ur sängen i morse, snoozade 35 minuter innan jag släpade iväg mej i duschen. Och så har jag suckat och gäspat hela dagen. Och min kollega likaså, så vi har inte alls kunnat pigga upp varann heller. Efter jobb sov jag en stund på soffan och sedan gäspade jag mej igenom ett styrelsemöte och nu väntar jag bara att klockan blir läggdags. Kan ju inte gå i säng innan jag sett Big Brother ju. Imorgon tidig väckning igen, skall iväg på tandstensskrapning, jaiks!

Men vet ni vad jag hittat, en lätt ost som smakar ost! Ni må säga vad ni vill om light-produkter, men jag tänker ändå fortsätta äta dem. Ju mindre fettprocent, desto mera gillar jag! Och nu har jag hittat en jätte god ost, men endast 5 % fett. Arla Kadett 5 %. Rekommenderar, om det nu finns nån där ute i världen mera som gillar light-produkter :)

Nå ja, nu lite stickning, sen sooova :) God natt kära ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s