Då jag insjuknade

Hittade igår bilder från tiden på sjukhuset då jag hade insjuknat i diabetes. Som sagt var det julen 1990, dessa bilder är från januari 1991.

Här var det läggdags för avdelningens enda patient :)

På barnavdelningen fanns en massa spel, pussel, leksaker och VHS-filmer öfr att hålla patienterna sysslesatta. Här ser det ut att mamma klipper pappaersdockor åt mej, kommer inte ihåg. Men jag trivdes bra mina tre veckor på sjukhuset.

7 kommentarer Lägg till

 1. Åh! :D intressant!!! Jag har också bilder från min sjukhusvistelse någonstans… Men jag spelade datorspel och Nintendo istället för att klippa pappersdockor ;)

  1. ninnukka skriver:

   Jo, så mycket teknik fanns det inte på Åbolands :) Jag tittade på Sandybelle på HVS :)

 2. Malin skriver:

  Tuff brud på barb-avdelningen. ;)

  Inte roligt med barn på sjukhus men du ser inte farligt lidande ut.

  1. ninnukka skriver:

   Nä, jag led inte så mycket :)

 3. cattasblogg skriver:

  ååå lite sorgligt att se en ung söt tjej få en sådan hemsk sjukdom;(

  ja fick ju min när ja var 20år. rättare sagt i vecka 10. på min första graviditet. o de första bm besöket hade ja högt fastevärde då hon skickade mig direkt till en glukosbelastning. sen var de i rullning.

  men som gravmdiab sa dem … yeeee visst.
  man får inte grav diab så tidigt i grqvididteten… så kan de gå..
  kram cqtta

  http://www.cattasblogg.wordpress.com

 4. insulinbella skriver:

  Du ser glad ut iaf :)
  Jag har faktiskt nästan bara massa bra minnen från alla mina sjukhus vistelser när jag låg inne. (dock inte när jag fick det, minns inte mycket men min mamma har berättat vilken kamp de hade med mig, var ju 3 år så inte så lätt att börja ta sprutor på mig..)
  Men jag älskade iaf lekterapin som fanns på mitt sjukhus. Och eftersom jag var ett välkänt ansikte så fick jag vara där inne även när det var stängt, vi fick alltid nycklarna dit, det var lycka det att ha hela stället för sig själv! haha..
  Gillade även skolan på sjukhuset om jag låg inne längre perioder, egen fröken och en massa tv-spelande mellan lektionerna ;) inte helt fel :D

  1. ninnukka skriver:

   Jag kommer ihåg hemskt lite från tiden på sjukhuset, men eftersom det jag kommer ihåg bara är bra, så kan det inte varit alltför hemskt för min del heller :) Kommer ihåg filmerna och att jag hade en gammal gubbe som hette Alvar som var ett par gånger och höll skola för mej. Men nån lekterapi fanns det nog inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s