Varit på dejt idag :)

on

… med mej själv. Så så spännande var det!

Jag har strövat omkring i Åbo i timmar. Ätit gott, shoppat och sett en film.

Började min dag med en cappuchino och mozzarella-foccacia (?) i Robet´s Coffee. Nam!

Var visst lite mera kolhydrater i denna portionen så hamnade ganska högt efteråt, men med lite korrigering löste det sej bra.

Sedan såg jag filmen Tie Pohjoiseen. Den filmen är verkligen värd lite mera skriveri, så berättar mera om vad jag tyckte om den i nästa inlägg. Har aldrig varit ensam på bio förr, och konstigt hur man kan känna sej ensam i en fullsatt biosalong. Dessutom var detta en film som passar både kvinnor och män, vilket betyder att de flesta ju kom par om par. Suck. Det jag saknar mest med att vara ensam, alltså helt i vardagen oxå, är att jag inte har nån här hemma att tala med. Om helt vardagliga saker, nån att dela sina åsikter med osv. osv. Nå ja, skall inte gnälla om mitt patetiska singelliv desto mera.

Sen blev det lite shopping. Var meningen att jag skulle byta en piercingboll som jag köpte för ett par veckor sedan vars jängor är sönder, men den butiken var ju stängd idag. Sen skulle jag till Gina Tricot och köpa ett par bastoppar, men det var oxå stängt. Typiskt. Men istället köpte jag det här:

En söt kattskylt från Stockmann. Passar bra hemma hos mej tycker jag.

Turkosa smycken från Indiska.

Mera garn att sticka sockor av… Dessutom var just dessa garn till nedsatt pris med Plussa-kort! Gissa bara vem som märkte vid kassan att Plussa-kortet var hemma…Typiskt.

Åbo-dejten avslutades med lite Take Away Sushi från HanKo Sushi. Gott! Dyrt, men gott! Men visserligen är ju sushi handarbte, och det brukar man ju få betala för…

Allt som allt har det varit en skön dag. Gillar Åbo, men visst är det skönt att vara hemma igen :) Ikväll blir det stickning och Big Brother Talk Show i soffan. Ibland är det lite svårt att få stickat bara då katterna är lite väl intresserade vad jag håller på med…

Hoppas ni oxå haft en bra söndag :)

En kommentar Lägg till

  1. insulinbella skriver:

    Men visst är det ändå mysigt att bara strosa omkring helt själv i sin egna takt? Jag har faktiskt också gått på bio själv en gång, tyckte det var rätt skönt att gå själv. Annars gillar jag oftast att ha massa liv och folk omkring mig men ibland behöver man egen tid också :)
    Haha stickning och katter i samma hus kan inte vara lätt :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s