Rengjort pumpen

I samband med batteribyte idag rengjorde jag samtidigt men assmutsiga insulinpump! Usch, så äcklig den blir. Men inte så konstigt, den ligger ju tätt intill huden hela tiden, dessutom mellan boobsen, där varjefall jag svettas en hel del… Och så händer det att jag klottar mat och dricka in i urringningen nu och då (klottasara, jag vet!). Och så har jag slarvat med att ha den i nån påse på senaste tiden oxå (slarvpotta, jag vet!)… Brunt äckligt smuts i skarvarna och under clipset. Försökte ta bild på äcklet, men det blev ju såklart till ingenting…

Tänk om jag hade en svart pump och inte såg smutset och den bara skulle bli äckligare och lortigare och usch!

Vi har såna små putspinnar på jobbet som man skall putsa tangentbordet med, och de var alldeles perfekta att putsa insulinpumpen med också! Nu skall jag försöka skydda pumpen igen, så den hålls lite renare :)

Ren och fin pump och nylackade naglar :)

Förresten, heter det faktiskt ”Lågt batteri” på svenska? Jag skulle hellre säga ”Låg batterinivå” eller ”Tomt batteri”, men tycker ”Lågt batteri” låter fel.

2 kommentarer Lägg till

  1. Gisela skriver:

    Jag har ju en exakt likadan pump! Vad trevligt :) Men använder ju pennor nu… Men blir lite känslosam när jag ser den rosa lilla manicken som varit min livlina :) Men samtidigt känns det väldigt fritt utan den också…!

    1. ninnukka skriver:

      Javisst är den fin, men blir smutsig så lätt :( Måste säga att jag känner mej friare med pumpen än med pennor, tänk så olika det kan vara :) Jag har så bättre koll på hur mycket insulin jag tar och hur mycket som finns i kroppen osv. Sånt jag inte hade nån aning om med pennor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s