Från förr

on

Några bloggare har lagt upp bilder från de var små, och det tänkte jag nu oxå göra :) Hittade några roliga bilder igår då jag röjde där hemma. Och nu skall jag dela dem med er, mina käraste läsare :)

Första bilden är från 1982, då jag är 1½ år gammal och sitter på min nya blåa mopo. Hur många av er har haft en likadan mopo som små? Tror de varit ganska populära :)

På nästa bild är jag redan lite äldre, men kommer tyvärr inte ihåg vilket år det är taget. 1991 kanske, eller 1992? Varjefall är vi med familjen på besök hos mammas studiekompis i Göteborg. Och i Sverige måste man ju vara lite modern och chic, eller hur ;)

Det här passfotot är taget i Åbo, bakom står det nämligen ”se on turust”, tufft. Det var lite coolt att åka in till stan :) I Hansakvarteret fanns två små koppin där man kunde ta passbilder, en svart-vit och en färg. Vet inte hur många gånger jag varit in där och fotats :) Men de här är kanske de första., från 1992, jag är 11 år gammal.

Sista bilden är redan lite nyare, nämligen från 1999. Jag gick frisörsutbildningen i Åbo då, och detta är fotograferat efter att jag blivit stylad av min klasskompis i salongen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s