Baksmälla?

on

Har nån märkt av att man känner sej typ bakfull efter att ha legat högt?

Som jag tidigare skrev var mina blodsocker helt från pipan igår. Det började redan på onsdagkväll med 19,9 och igår, på torsdagen, hade jag inte många värden under 15 typ… Usch. Idag har mätaren visat endast jättefina värden, mellan 5 och 7 typ, bättre kan man inte önska sej ju! MEN jag vaknade och kände mej bakfull! Som om jag druckit en massa öl kvällen innan. Hela dagen har jag varit seg och trött, lite smått illamående och törstig. Kännts som att ögonen hängt på kinderna. Kan det ha att göra med mina höga värden igår? Kan man ha baksmälla av höga värden?

4 kommentarer Lägg till

  1. klarabella skriver:

    ah, jag vet vad du menar!!

  2. Göran skriver:

    Bra fråga. Måste känna efter nästa gång.

  3. Clabbe skriver:

    Det stämmer att man känna sig bakfull dagen efter att man haft högtblocksocker, t.ex om du äter mycket godis en dag så kan du vakna upp dagen efteroch känna dig helt förstörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s