Inget att komma med…

on

Hej på er! Har tyvärr inte så mycket att komma med idag heller, men skall försöka få skrivet några rader och kanske jag lägger med nån bild :)

Mina blodsockervärden har varit helt ok de senaste dagarna. Och det känns ju skönt :) Ligger under 10 för det mesta.  På måndagkväll då jag lade mej var bs på 8,1 och 7 timmar senare då jag steg upp var det 3,1. Vad hände? Sånt man inte riktigt förstår… Men det är vardag med min diabetes, ingen logik…

I måndags var jag också till frissan. Klippte äntligen av mej håret, skönt! Bilden är lite tokig, är inte så bra att fotografera mej själv. Men ni får ju en liten bild av min arbetsplats oxå :)

I lördag blir det det sommarens tredje bröllop! Ska bli så roligt :) Gillar att klä upp mej och gå på fest. Skall bara komma ihåg att tvätta klänningen innan dess. Kommer ihåg det så sent varje kväll att det är för sent att lägga igång bykmaskinen. Och så såg jag igår att mina skor slitits lite väl mycket på klackarna… Nå, kanske jag kan täcka slitaget med lite svart tusch så de ännu orkar med ett bröllop innan de får bli vardagsskor :)

För övrigt börjar det bli höst här i vår lilla stad. Har fått gräva fram höstrockar och halsdukar. Yllesockorna är på fötterna varje kväll och igår hade jag redan stövlar på fötterna. Men jag gillar hösten. Tycker om att klä mej varmt.

Dessutom värmer självstickade sockor ännu mera :)

Sunder börjar se höstigt ut.

2 kommentarer Lägg till

  1. Jag tycker också om att klä mig varmt, så jag har absolut inget emot hösten :)

    Knasigt med ditt bs!!

    1. ninnukka skriver:

      Knasigt är det och knastigt kommer det troligen att förbli :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s