Host, host, host

on

Varför skall jag alltid få en sån jäkla hosta då jag är förkyld? Förkylningen håller i, känner mej inte egentligen så mycket bättre ännu, suck. Men ikväll vill jag träffa mina vänner, har ju legat hemma nu flera dagar. Ikväll är det Forneldarnas natt, dvs. dans i Gästhamnen :)

Har hostat mej igenom hela natten. Vaknar, får inte luft och hostar, hostar och hostar. Nästan så lungorna ploppar ut. Uj. Och så vaknar jag kl. 7 med känning, 3,4. Drack en liten juiceburk och åt en banan, somnade om , och då jag steg upp kl. 10 var blodsockret 8,3. Bra att det inte hade stigit desto mera :)

Nu skall jag träffa min mamma och gå och handla pajingredienser inför kvällen. Tror det skall bli svamppaj :) Mums :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s