Förkyld :(

on

Igår steg blodsockret på kvällen till 16,5. Och jag hade ont i halsen. Ingen bra kombination. Så helt som jag gissade, så vaknade jag med förkylning imorse… Typiskt. Jag var den i gänget som hade massor kläder på mej hela stughelgen. Mina yllesockor blev ett allmänt skämt, för dom var med hela tiden. Jag tycker inte om att frysa, klär hellre på mej massor. Men tydligen hjälper det inte alltid.

Men jag skall ju på konsert ikväll ju! Jag  och några vänner/kollegor skall till Åbo slottsfestival och lyssna på Olavi Uusivirta och Kent. Och det vill jag. Trots att jag är lite snorig!

Olavi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s