Stugan

on

Jess, jag klarade av ett veckoslut ute på Houtskär utan el och vatten! Jag är vanligtvis inte så bekväm ute i naturen, men med gott sällskap klarar man vad som helst :)

Vi firade alltså en kompis möhippa därute. Tredje och sista möhippan denna sommar :) Vi kidnappade bruden från hennes arbetsplats på fredageftermiddag och körde ut till Houtskär, tre färjor från civilisationen… Vi har badat bastu, ätit god mat, skrattat massor och tömt några lonkeroburkar :) På lördagkväll bar det ut till Buffalo i Korfo där festlighetesrna fortsatte. Vi åkte öppet trektorflak dit, chauffören hade ställt några  gamla fåtöljer på flaket så vi skulle ha det mjukt under baken :) På söndagmorgon var det lite tröttsamt att stiga upp.

Trots att det är lite jobbigt utan el och med utedass, så kunde jag nog bli van med utsikten från terassen :) Och tänk, jag vågade mej en sväng i vattnet efter bastun oxå! Talviturkki lähti :)

Blev lite kallt på öppna traktorflaket på färjan mitt i natten :) Men det var det värt!

Blodsockret bara ville inte riktigt vara med på lörgasen och det störde lite min stämning ett tag. Steg till över 20 och tänkte  inte komma ner på nåt vis! Korrigerade och korrigerade, och bs bara steg. Har på 23,7 som högst och då mår man ju inte som en prinsessa direkt… Men så kom bs ner efter maten och jag kunde slappna av igen :) Så sånt, ett lyckat veckoslut igen :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s