På riktigt…

on

… HUR får man tejplapparna att hållas fast på hurden? Satte sensorn på armen i fredags och nu har jag redan frya jättesnygga tejplappar limmade på lite kors och tvärs!

Nå, den verkar inte fungera denna gång så bra, så kanske jag ta bort hela spektaklet.  Kanske tycker senorer inte om att bada bastu? Nån som vet?

Då man har såna här fula tejplappar och sensor synligt kan folk fundera vad det riktigt är. ”Har du en ny tatuering?”, var kanske den mest spännande. Ett par ”har du varit på blodprov?” har jag oxå hört, och en ”jaha, du har kanylen där nuförtiden”. Men vad gör man, är det varmt så måste man få gå i kortärmat.

5 kommentarer Lägg till

 1. insulinbella skriver:

  Var ett tag sen jag fick låna hem en sensor men har för mig att min satt på plats bra. Men jag hade den aldrig på armen, kanske lättare att komma åt tejpen där lr att den lossnar? Hoppas det löser sig iaf!
  ps! Snygg tatuering,haha ds!

 2. Har du enlite (den där nya som man har en grå grej med grön knapp att sätta fast med) eller den där gamla där det behövs en stor tejpbit över? Jag tycker de där enlite-nålarna hålls på plats mycket bättre än den gamla sorten sin skjuts in snett, och då är det en pytteliten tejpbit man KAN ha (men inte behöver).
  Om du int redan har den, så fråga efter den! :)

  1. ninnukka skriver:

   Har nog en ny sorts :-)

 3. Gisela skriver:

  Det kan väl vara att du svettats bastun.. Men en kompis till mig hade svårt att få sina pump-nålar på plats så hon fick tussar med något medel som hon strök på under så att det skulle fästa bättre! Och det gjorde det, hon fick kämpa att få av dom ;) Kanske kan man använda dom med sensorn, hon fick dom på recept!

  1. ninnukka skriver:

   Det här var första gången jag badat bastu med sensorn, men lapparna har jag haft problem med från början… Tror det är lapparna det är fel på, kanyltejpen sitter hur bra som helst :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s