Glömskis

on

Mitt blodsocker har legat relativt bra senaste dagarna, har blivit positivt överraskad de flesta gångerna jag mätt bs. Och nästa alla värden har faktiskt varit under 10 denna vecka :) Och så händer DET. Jag glömmer att sätta blous till lunchen!

Suck. Tur att lunchen bara bestod av ca 25 kolhydrater, annars hade det nog legat mycket högre!

Denna vecka har jag försökt äta lite hälsosammare, i hopp om att gå ner i vikt några kilo… Men då mår mitt blodsocker också mycket bättre :) Har försökt hitta progukter med mindre än 10 g kolhydrater/100 g och mindre fett än 5 g/100 g. Inte det lättaste kan jag berätta… Men kanske det går :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s