Äter i soffan.

on

Idag ser det ut så här hemma hos oss. Katterna äter mat direkt ur soffan…

Jag har faktiskt oxå en orsak… Jag har inte blivit helt galen… Ännu.

För några dagar sedan har ett örhänge mystiskt försvunnit från mitt soffbord. Tänkte idag då jag kom hem att kolla efter det från under soffan, då jag hittade nåt av det hemskaste ever. Nämligen en massa (5?) gamla pölar pattpiss. Då jag undersökte saken visade det sig att nån (Elmo?) har pissat i soffan ett antal gånger utan att jag märkt det! Några gånger senaste tiden har jag kännt kattpisslukt här hemma, men trots att jag krypit omkring i soffan och på golven har jag inte hittat nåt… Nå, nu hittade jag allt på en gång!!! Så nu har jag tvättat golv, soffor, kuddar, allt! Allt är tvättat med ättika så det inte skall börja lukta! Men vet inte vad som luktar värre egentligen, kattpiss eller ättika. Suck.

Nå ja, till maten. Talade med en vis norrman för en tid sedan om mitt kattproblem, alltså att nån (som troligen är Elmo) kissar omkring här hemma…. Han tror att det beror på att han försöker ta makten över vårt hem av Elton, som ju är två år äldre. Så nu är det väl bara att hoppas att Elton ger sej så Elmo kan sluta kissa omkring… Nå norrmannens idé var att nu och då strö ut lite kattmat där han brukar kissa, eftersom katter inte brukar kissa där de äter. Men vad vet jag. Men nu känns det som om jag får testa allt, skulle så gärna vilja att han slutade med dessa fasoner.

Snälla, håll tummarna att han slutar kissa i soffan om han får äta här lite ibland… Fast han hittar väl nåt nytt ställe sen.

Kom gärna med idéer om ni har :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Malin skriver:

    Hördu, jag har ett katt-anti-pss-spray kvar här hemma, get off heter det. Vill du ha det? Maila/inboxa på fb i så fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s