Sensorn i armen

on

Testar nu sensorn i armen. Den fungerar faktiskt ganska mycket bättre där. Första dygnet visade den helt fel värden, men nu visar den ganska så rätt faktiskt, vilket gör att jag inte behöver sticka mej i fingrarna helt lika mycket som tidigare. Litar nog inte alls på den lilla apparaten, så om jag känner mej lite också osäker så mäter jag. Så nog har det väl blivit nästan 10 stick i fingertopparna varjefall…

Visst, den fungerar helt bra i armen, men så värst vackert är det ju inte. Egentligen behöver man väl inte ha extra tejplappar över sensorn, men är rädd att den fastnar nånstans och lossnar utan dem. Snyggt då de håller på att lossna…

 

En kommentar Lägg till

  1. Sandra skriver:

    I Vasa sa de att de nästan enbart sätter sensorn i armen, att den är minst i vägen där. Men jag vet inte… jag tycker det känns bra att ha den på skinkan, så den hamnar under byxorna… dessutom har jag så klena armar att jag kan tänka mig att det bara skulle kännas konstigt ;) Däremot kan jag tänka mig att den kan funka bättre där om man vill ha pumpen i bh:n, så den är närmare liksom. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s