Karaokejumppa

on

Jag har ju alrig riktigt varit för sport jag…. Sysslade några fjuttiga år med handboll och redskapsgymnastik som barn. Då jag fick diabetes måste jag lämna nån hobby, eftersom jag hade nånting alla kvällar i vekcan, så då fick både handbollen och gymnastiken ryka. Fortsatte dansa folkdans och gå i kostskola. Och i de hobbierna stannade jag länge. Dan har jag alltid gillat, och trots att jag inte längre är aktiv så kallar jag mej själv folkdansare ännu. Man kanske inte slutar vara det nånsin?

Men annan sorts fysisk aktivitet har jag aldrig gillat. Ifjol testade jag vattengymnastik och det var faktiskt jätteskoj, eftersom man inte blir svettig. Men då det alltid var så trångt i baljan, det var mindre skoj.

Men på min kompis möhippa i lördags ficka jag testa på nånting som jag verkligen tyckte var skoj, nämligen karaokejumppa. D.v.s. man aerobicar med ganska enkla med tunga rörelser och samtidigt sjunger man med i musiken. Karaokevideona syns på en skärm på väggen. Jätteroligt! Dessutom förbränner man typ dubbelt kalorier då man sjunger samtidigt, så det är ju bara plus i kanten :)

Så nu sitter jag och funderar på att anmäla mej eller inte… Problemet är att detta ordnas i grannkommunen (ca 15 km bort) och att jag ju inte äger en bil. Och så är det ju kul med sällskap också ju. Så nu försöker jag hitta nån att gå på jumppa med. Hänger du med?

Karaokejumppan ordnas av ANNAsport i Kilosport i St Karins.

2 kommentarer Lägg till

  1. Malin skriver:

    Hördu på våren sku jag gärna komma med på karaokejumpa men just nu…näe, tror inte att du vill ha mitt sällskap just nu…

    1. ninnukka skriver:

      Bra, vi satsar på det då :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s