Rekord och tivoli

on

Besöksrekord på bloggen idag! Tack ni underbara läsare att ni hittar hit, känns bra :)

Mitt liv med diabetes känns som ett tivoli just nu. Har ingen kontroll och mitt blodsocker är en hel berg-och-dal-bana, suck. Känning, rekyl, känning, rekyl, känning….. En dag gjorde mitt bs inget annat än sjönk. Sjönk och jag åt, sjönk och jag åt. Försökte sänka basalen (var ner på 40 % till sist), men det hjälpte inte alls. Först då jag stängde av pumpen en stund steg det till typ 10 och jag kunde slappna av en stund. Men efter en timme var bs igen på 4 och jag hamnade äta. Inte så konstigt att man blir en tjockis. Suck. Vet inte vad jag skall skylla på. Augusti? Har haft stora bs-problem i augusti tidigare år också.

Så nu MÅSTE jag få kontroll över det här ju! Imorgon går jag och köper ett fint häfte där jag börjar fylla i ALLT. Blodsockervärden, insulindoser, kolhydrater, ja ALLT! Om jag skulle få nån sorts stabilitet på livet…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s