Daily Dose

Ååååh, jag älskar gratisgrejer! Mera sånt! Kom ett paket på posten idag, med Daily Dose -insulinsprutor som jag helt glömt bort att jag beställt :)

Jag fick totalt 20 sprutor i två olika storlekar. Planen är att använda dessa minisprutor som back up, ifall pumpen strular, istället för att bära med Humalog-penna dagligen. Pennan blir ju ändå gammal i rumstemperatur då den inte används. Insulinet till minisprutan kan tas från insulinpumpens ampull, behändigt!

Måste bara läsa lite mera om hur de fungerar. Tyvärr var all info i paketet på engelska (inte riktigt min starka sida), men på Insulutions hemsida finns all info även på svenska (och finska oxå tror jag!). På deras hemsida kan man även beställa hem ett testpaket. Roligt med gratisstuff :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Sandra skriver:

    Sådär, nu fick jag hembeställt ett provpaket! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s