Hög natt

on

Vaknade kl. 4 i natt och mådde pyton. Orsaken var såklart blodsockret som var 17,7. Varför? Nå, bolusguiden tyckte jag skulle korrigera med 4,3 enheter, men bestämde mej för att ”endast” 3 enheter ändå. Kanske stor korrigeringsdos för min del… Hade klockan att ringa en timme senare, och då låg blodsockret på 8,0. Hade sjunkit ganska mycket på en timme. Några timmar sömn ännu kvar, och ville inte att det skulle sjunka så mycket mera, så lade basalen på 80 % resten av natten. Vilket var mycket smart gjort! Kl. 10 då jag vaknade visade blodsockermätaren 4,5. Semesterfrukosten bestod idag av färska hallon, mums :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s