Testat sötningsmedel….

on

Hämtade hem ett par burkar sötningsmedel från Spanien, kostade typ 0,80 €/bruk… Kalorifritt står det på burken, så jippii för det då. Både burken och innehållet påminner om Canderell, så tänker att det kanske är lite samma, inte vet jag (har inte använt Canderell på måååånga år).

Tänkte väl att det måste användas oxå, så plockade hallon idag hos föräldrarna och tänkte baka en hallonpaj. En sockerfri hallonpaj. Står det 100 g margarin i receptet, skall det vara 100 g. Prick :)

Sötningsmedlet skulle användas i samma mängd som socker. Strödde lite på hallonen också, så de inte skulle bli så sura.

Sen fick pajen vila i ugnen en stund. Elton hittade nånting under kylskåpet som luktade gott tydligen… Hmm, är det meningen att man skall städa där oxå, eller?

Efter en stund i ungen, eller ca 40 minuter, var pajen klar, trots att den inte såg ut att den varit i ugnen över huvud taget… Hmm… Inte så lyckad?

Nå, smaken var det faktiskt inget fel på, men sockret verkar kanske inte vara gjort för bakning? Men hastigt lär jag väl äta upp pajen ändå :)

Annat jättespännande som hänt idag då? JO, städade min nagellackslåda… Den blev full, så tänkte att det skulle vara på tiden att få bort gamla och fula nagellack. 4 burkar klarade jag av att göra mej av med, syrrans dotter tog gladeligen emot dom :) Så, nu har jag bara 48 kvar…

Bra att jag fått nånting gjort här under semestern :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s