Promenad i sommaren

on

Det som är tråkigt med att bo ensam och bo i höghus, är att det inte finns så mycket att göra… Jag är inte heller den som hittar på saker att göra för mej själv och gillar inte att sitta nånstans ensam på en bänk. MEN idag var det just det jag gjorde. Gick iväg på en liten promenad, först till loppisen och sen till matbutiken. Inte många dagar man kunnat gå i kjol och sandaler denna sommar…

Och titta vad jag hittade på vägen:

En äng! Mitt i stan. Ja, eller byn skall man väl kalla det… Men lugn, bara lugn, gick inte in dit bland alla ormar och fästingar. Höll mej mitt på vägen för att inte gå för nära ängen… (Jag är inte så bra på allt sånt som har med natur och uteliv att göra… Är liksom rädd för allt.)

 

Köpte en skvallertidning och satte mej i parken på en bänk. Så idylliskt… Riktigt fint, men VAD är det i vattnet? En flaska rullade på vattenytan för vattnet är så tjockt. What??

Så sånt. Åt en stor glass under min färd också så nu skall det få bli en tallrik kolhydratsfri vegesoppa och hemlagat knäckebröd. Senare ikväll skall det grillas i goda vänners lag :) Jihuu, semester är kul!

En kommentar Lägg till

  1. Sandra skriver:

    Huj! Det där vattnet såg int alltför mysigt ut!! :| Men idylliskt är det verkligen att sitta på en parkbänk vid vattnet och läsa ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s