Så har semestern börjat…

on

Första semesterdagen över. Och jag har inte gjort nånting! Bara njutit av att vara ledig. Det har Elton och Elmo oxå gjort, fast de ju visserligen är lediga alla dagar… Men de har njutit av att ha mej hemma :)

Det blir trångt i soffan då alla vill ligga där.

Vaknade i morse och regnet smattrade på fönstret. Perfekt väder för att städa, tänkte jag… Men men… Istället har jag gjort ingenting. Började igår se på Gilmore Girls igen… Har alla säsongerna på DVD och har snart sett klart den första säsongen. Suck. För tredje gången… Men de är ju bara så bra. Imorgon SKA jag göra nånting vettigt. Punkt. Och inte sova till kl. 11. Få se.

Men var är min Max Medina?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s