Jag i köket

on

Jag är inte direkt nån köksmästare… Jag trivs helt bra i köket (då där är städigt och då jag inte är alltför hungrig), gillar att experimentera och göra mat. Men jag är usel på många saker , t.ex. att använda köksredskap rätt… Tidigare i veckan lade jag en DYR ”kökspincett” (alltså sån man kan använda då man steker och wokkar t.ex.) lite väl nära stekpannan, så den smälte sönder på spisen…

Idag hade hade en Fiskars-kniv på nåt vis fastnat i kökslådan, och då jag klämde fast lådan gick hela kniven sönder…

Hur lyckas man med det här? Harmar lite, bästa kniven jag hade… Tror inte den går att reparera direkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s