Inte riktigt Elmos dag…

on

Igår var inte alls Elmos dag. Jag vaknade8.30 av att han pep (ja, han kan inte riktigt jama, piper mest bara…). Han hade nämligen fastnat i fönstrets vädringslucka. Katterna brukar stå i sängen med framtassarna och huvudena ut i vädringluckan för att andas frisk luft, eller vad de nu gör (alltså där är nog myggnät i luckan, så de inte ramlar ut)… Nå, nu hade Elmo-herren ju klättrat dit, hela katten, i vädringsluckan. Och han satt fast. Fönstret kommer nämligen inte upp så mycket. Så han stod där sen och pep, med svansen mellan benen. Fick kämpa en stund för att få han bort därifrån, eftersom mina händer inte rymdes in på sidan för att ta i honom… Nå, fick bort honom där efter en stund och både jag och han kunde fortsätta sova… Elmo har inte gått nära föstret efter det, tror han blev lite skrämd att sitta fast….

Senare dammsög jag upp hans favoritleksak. Så det var bara att klippa upp dammsugspåsen och ta ut den lilla råttan.

Och så blev han kammad på kvällen, det är inte riktigt hans favoritsysselsättning direkt.

Lilla vännen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s