Bröllopet

on

Så var det första av fyra bröllop avklarat :) Bröllopet gick av stapeln i det vackra Malax i Österbotten på brudparets ENORMA bakgård. Senast jag var hos dem var det mitt i vintern och gården var fylld med snö, så hade ingen aning om att de faktiskt har typ två stora fotbollsplaner till bakgård! Jättefint! På gården fanns också ett par mera oväntade bröllopsgäster :)

Fåren sprang omkring i sin lilla hage, verkade i början vara lite rädda om vad som skulle hända då det strömmade in folk på gården :)

Hela festplatsen och vädret var ju bara för perfekt!

Och så var hela bröllopet också! Festen såg ut som brudparet, helt enligt deras stil. Middagen bestod av de godaste hamburgarna och musiken (som spelades av brudparents ortoligt duktiga musikervänner) var helt den bästa man kunde ösnka sej denna fina sommarnatt. De hade byggt en enorm scen på gården och vi fick en skön festivalkänsla.

Som jag ju redan berättat blev det en svart klänning för min del. Hade en knallgul handväska till för att inte helt se ut att jag var på väg på begravning, men den lilla väskan låg ju ändå mest bara på bordet…

Jag och Ängsvalla-bruttan :)

En härlig och helt oförglömlig bröllopsfest som vi firade bland de bästaste av vänner! Tack herr och fru Backas för att jag fick dela er dag! Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s