Ont om tid på morgonen

on

Om det är nånting jag INTE har tid med på morgnarna (okej, det är ganska många saker egentligen…) så är det att fixa och trixa med insulinpumpen. Igår kväll då jag lade mej hade jag typ 13 enheter kvar i resevoaren, och den tyckte jag skulle klara mej 16 timmar framåt. Fine. Men efter att jag steg upp så började den larma om nästan tom reservoar… Hade inte tid att fylla på den genast, så den fick vänta tills jag kom på jobb. Nu är resevoaren igen påfylld och jag kan leva fyra dagar framåt igen utan att behöva tänka på den :)

Uj, se inte på mitt fula gula nagellack. Det ska bort nu!

Tur att det var en lugn morgon på jobbet idag så jag hann fixa pumpen.

I måndag skall jag åter igen till ÅUCS för att träffa diabetesläkare. Jag har flitit mätt blodsocker och blodtryck för att ha nånting att via upp. Jag är urusel på att skriva upp mina värden, men nu har jag gjort det. Normalt innan besöken har jag haft sensor och vi har kikat (på felaktiga) värden via den, men nu denna gång har jag inte haft, eftersom den funkar så dåligt. Istället har jag flitigt skrivit upp mina värden i en Excel-tabell :)

Är inte helt nöjd med mina värden denna gång :( Har på känn att hba1c oxå har stigit, det var ju ynka 7,3 senast… Nå, det återstår att se. Hela min sommar är lite som den är, med mycket planer och spänning, så då får man ta det som det kommer. Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s