Festfrisyr?

on

Besökte frissan idag. Behövde få lite klippning och färg inför bröllopet i övermorgon.  Talade om hurdan frisyr jag borde ha på festen, och hon var absolut av den åsikten att jag (för en gångs skull…) skulle satsa lite på min frisyr. Oftast tar jag bara till plattjärnet och gör håret rakt. Nä, vi kom fram till att jag skulle kamma sidorna bakåt och fika lite lockar ovanpå framtill… Tänkte att jag väl måste testa lite före.

Så först lade jag papiljotter…

Då de varit i 1,5 timme tog jag bort papiljotterna, tuperade bottnet lite grann och lade i vax och spray. Försökte få i lite gula slingor oxå (med hjälp av gul hårmascara…) för att matcha med handväskan :) Men det gick inte så bra, färgen var för blöt. Hade önskat lite mera lockar, så får sätta i lite mindre papiljotter i fredag, nu blev det mest bara volym. Det är så svårt att få rörelse fram i mörkt hår, mycket enklare i ett ljusare. Det blir lätt bara tantigt i mörkt, tycker jag… Dessutom skitdåliga bilder…

Men vad tror ni, kan jag gå på bröllop i liknande frisyr? Tror det ändå är bäst att jag gör frisyren i tid, så jag hinner tvätta och platta håret om jag misslyckas ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s