Tar tillbaka allt!

on

Jag tar tillbaka allt som jag skrev igår om att min diabetes skött sej så bra senaste tiden och bla bla bla fina blodsocker bla bla bla. Jälka skitblodsocker skulle jag säga. Idag har varit en dag då jag behövt minimalt med insulin. Såna dagar kommer ibland av nån jäkla anledning, vet inte varför. Hamnade lågt efter lunch och högt efteråt såklart p.g.a. rekyl. Skit. Så kom jag hem, fixade pizza och åt dessutom några Polly-godisar. Satte minimala 5,5 enheter insulin till detta. Skulle på sommarteater efter maten, därför satte jag så lite bolus, ville ju inte hamna kågt där. Nähä. Nå, just då sommarteatern skulle börja hade jag känning igen. Tur hade jag med mej kolhydrater i handväskan. Men nu sitter jag här, med skyhögt blodsocker igen. Åh. Har ni andra såna här dagar? Som det verkar som om man nästan inte behöver nån bolus över huvudtaget?

Så, nu har jag avreagerat mej. Snart säng, imorgon är en ny dag igen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s