Bloggbejbis!

on

Har varit lite tyst här på min blogg på sistone… Har bara inte alls haft inspiration att få nånting skrivet här, men skall försöka ändra på det nu igen :)

Äntligen har den efterlängtade bloggvännen Cattas lilla bäbis kommit till världen! En såå söt liten tös! Grattis Catta!

Förövrigt har min diabetes skött sej väldigt bra på sistone. Som om den skulle fatta att det skall mätas hba1c om en vecka… Och jag talar nu om diabetesen som en egen person, för jag har inte gjort nåt annorlunda, men blodsockren är bara jättebra hela tiden! Känns skönt. Hade lite tappat hoppet redan efter semestern, att den aldrig skall bli jämnt igen…

Men nån som inte har skött sej så bra är min sensor :( Kopplade den påtordagen. Den funkade hur bra som helst i två dagar, men natten till igår började den krångla igen… Den larmade om dålig signal genom hela natten (kul då man skall sova…) och visade att bs var under 2,2 hela tiden, vilket det såklart inte gjorde. Startade om sensorn, men det blev inge bättre, istället visade den över 22,2 hela tiden istället. Försökte kalibrera om , starta om  igen, men inget hjälpte, så jag tog bort den. Varför kan den inte bara funka på mej? Skall be mamma om hjälp att sätta fast den på överarmen ännu. Om den inte vill funka där heller är det väl bara att inse faktat att sensorering inte fungerar på mej. Vilket ju inte alls är så kul :(

En annan mindre kul grej är att kanyltejpen river bort min solbränna från magen! Sen resan har min hud, som fick sej en rejäl om gång med sol, var ganska torr, och kanyltejpen sitter fast i huden som sten! Så då jag river bort tejpen, så kommer solbrännan med! Låter helt jätteskumt, men har en massa vita ringar på magen nu! Det kommer med ett litet lager hud varje gång :( Kanske dags att testa SkinPrep som jag har i skåpet och samlar damm?

Här får ni en bild på min putmage. Ringen bredvid kanylen är alltså där den tidigare kanylen satt fast. Tyvärr blir det märken kvar i huden av kanylerna, och ibland sitter de kvar ganska länge :( Inte så snyggt. Nå, det är tur att jag inte behöver visa mej så lättklädd så ofta :)

Spännande vecka framför :) På torsdag efter jobb blir det roadtrip upp till Malax! Åååh, väntar såå att komma iväg dit! För på fredagen skall vi på bröllop på kompisens bakgård där. Sommarens första bröllop :)

En kommentar Lägg till

 1. cattasblogg skriver:

  ååå vad söt du är gumman..
  hoppas du mår bra.

  spännande med nytt hba1c…

  skall oxå ta nytt snart…. skall bli kul.
  kramar catta
  http://www.cattasblogg.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s