Jag lever…

on

… just och just…

Det här har nog varit en av de jobbigaste sjukorna hittills. Nästan varjefall. Är ännu långt ifrån återställd… Nu är det inte längre illamående som härjar utan en sjuk svindel, som säkert beror på vätskebrist, tror jag. Häller i mej mängder vatten, och det känns bättre emellanåt. Har inte ännu fått nåt ordentligt i mej att äta. Igår en yoghurt och en pizzabit, idag en yoghurt och en vegebiff. Skall försöka få nåt i mej senare. Skall nämligen jobba normal dag imorgon, och för att kunna sitta upprätt i 8 h behöver jag lite mer än vatten i mej.  blivit lite dåligt med näring de senaste dagarna, och ännu oxå gör bara tanken att svälja ner mat mej spyfärdig. Usch. Kan det inte vara över snart! Hade tänkt vara aktiv i helgen med shopping och sånt, men då behöver jag nog lite mera energi än så här… Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s