Beställt material

on

Skickade in igår en beställning av material till diabetesmottagningen. Har slut på bs-teststickorna, så passade samtidigt på att beställa kanyler och batterier till pumpen, trots att de inte ännu var slut. Tänkte nu fylla på lagret samtidigt, så klarar jag mej ända till hösten sen…

Idag fick jag mail tillbaka där  de svarade att materialet finns att avhämtas. Och så stod det också att värdet på min beställning är 877 €. Jaha. Skall jag nu ha dåligt att vara för att det blir dyrt för staden att jag har diabetes, eller? Argh. Svarade snällt att jag skall försöka leva sparsamt. Senast frågade de oxå vad som var på tok för att jag hade beställt så mycket teststickoer. Kanske för att jag försöker ha kontroll över min sjukdom, men tydligen blir det dyrt… Nå, blir nog dyrare om jag inte har kontroll och får en massa följdsjukdomar istället…

Till saken kan jag nämna att jag hade tänkt beställa 3 lådor kanyler, men kopierade ett gammalt mail och beställde 6 lådor istället… Tur att de har lång avändningstid…

3 kommentarer Lägg till

 1. lejoninnan skriver:

  Helt otroligt!! Att någon ens frågar varför det går åt så många stickor. :( Usch, så arg jag blir när jag läser dina rader. Tror inte du eller någon annan tar bs en gång för mycket. Alla vill ha hälsan under kontroll. Byt dina kanyler som du ska och du sätter ned massor med energi att hålla ditt bs iskick. Det kan vi alla läsa :) Duktigt!

  1. ninnukka skriver:

   Tack Lejoninnan! Nej, onödiga blodocker mäter man nog inte… Suck. Följande problem med beställningen var att jag inte hade möjlighet att hämta dem från diabetesmottagningen förra veckan, tänkte att jag nog klarar mej till måndagen. Men, i natt fick jag magsjuka och har därför mätt bs en gång i timmen och teststickorna tog slut. Ringde läkarmottagningen och frågade om de på nåt vis kunde släppa in min mamma dit och söka grejorna trots att det är stängt. ”På en söndag???” frågade damen i luren. Nå, jag berättade problemet (tycker hon här kanske också skulle ha kunnat fråga hur det är med mina bs pga magsjukan, men nej…). Till svar fick jag att hon lovade gå efter mina grejor så mamma fick hämta dem, men att jag i fortsättningen då jag insjuknar skall se till att jag har tillräckligt material hemma. Jaha.

   1. lejoninnan skriver:

    Suck!!! I mina öron låter det här som en dam som inte förstår sig på diabetes. Hoppas du mår bättre nu! Ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s